Ga naar hoofdinhoud

Lean MRO Training: Lean Maintenance Repair & Overhaul


Onderhoudsorganisaties staan voor de uitdaging om het onderhoud uit te voeren in steeds kortere tijd en met steeds kleinere budgetten. Klanten eisen hogere beschikbaarheid en betrouwbaarheid van assets en equipment. Tegelijkertijd moeten de kosten dalen. Vanuit traditioneel perspectief lijkt dit tegenstrijdig en onmogelijk. Voor Lean organisaties is dit juist een logisch uitgangspunt.

Lean organisaties werken dagelijks aan kortere doorlooptijden, foutvrij werken, minimale voorraden en minder onderhanden werk. Onderhoudsprocessen kenmerken zich door een hoge mate van variatie en onvoorspelbaarheid.  Juist deze kenmerken zijn het uitgangspunt in de Lean MRO training.

Deelnemers aan de Lean MRO-training leren in drie fasen om vanuit een nieuw perspectief naar hun eigen werk te kijken. Zo realiseren ze ogenschijnlijke tegenstrijdige doelstellingen. Parallel aan de training realiseren de deelnemers een verbeterproject in de eigen organisatie. Daarmee wordt de investering inde training ruimschoots terugverdiend.

Programma Lean MRO Training:

MRO Trainingschema

 

Unieke Lean MRO Training


Het Lean MRO onderhoud training programma van de Liker Lean Academy is een primeur in Europa. Buiten de University van Tennessee, is er geen organisatie die deze training aanbiedt.

De training bestaat uit 4 modules. Bovenstaand schema toont de inhoud van elke module. Tijdens de trainingsdagen maken we gebruik van een complex MRO-simulatie-game. De nieuwe kennis over Lean MRO onderhoud wordt direct geoefend en toepast in deze gesimuleerde omgeving. Zo leren de deelnemer snel en effectief om de theorie om te zetten naar de eigen praktijk.

Tussen de verschillende modules werken de cursisten aan een project in hun eigen organisatie. Deze aanpak versterkt het leer effect en zorgt voor snelle en daadwerkelijke resultaten in de eigen werkomgeving.  De CRAFT-trainer is beschikbaar als coach om te ondersteunen bij het uitvoeren van dit project.

Praktische Informatie


Data:  zie Agenda>
Locatie:  in overleg
Aantal deelnemers:  min. 8, max. 14
Incompany training:  bij 8 of meer deelnemers van hetzelfde bedrijf is incompany training mogelijk specifiek afgestemd op uw organisatie.
Investering open training:  €3.250,- pp. excl.BTW
Investering incompany training:  € 2.750,- pp.excl.BTW

Dit is inclusief:
•  
Internationaal Lean Maintenance Repair & Overhaul Certificaat van de Liker Lean Academy.
•  Trainingsmaterialen in cursusmap en digitaal.
•  Koffie en lunch arrangement
• Resultaten in uw eigen werkomgeving die deze investering in veelvoud overtreffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier, of rechtstreeks met onze MRO-trainer michelvlak@craftlean.com,  06 4052 8355.

Back To Top