Ga naar hoofdinhoud

De Liker Lean Academy

‘Lean Leren door Lean te Doen’

Onze trainingen zijn altijd een combinatie van theorie en praktijk. Zowel tijdens de trainingsdagen als tussen de opeenvolgende trainingsmodules werk je aan oefeningen en verbeteropdrachten in je eigen werkomgeving. Onze trainers geven coaching  en jij realiseert direct meetbare resultaten.

En daarom verdienen de investering in onze trainingen zich altijd terug. Niets is winstgevender dan creatieve, goed opgeleide medewerkers. Bovendien zijn onze Lean trainingen een krachtig instrument voor het concreet implementeren van de bedrijfsstrategie.

Samenwerking Liker Lean Academy & CRAFT Lean Management

Onze Lean passie vindt zijn oorsprong in de kracht, helderheid en doeltreffendheid van de Lean strategie zelf. Het enthousiasme van onze klanten over de resultaten die ze middels Lean behalen, is onze ware motivatie.

Het CRAFT-team deelt gedrevenheid in het verder ontwikkelen en uitdragen van de Lean strategie. Door onze diversiteit in achtergrond en ervaring, kunt u als klant rekenen op exact de juiste expertise voor uw Lean traject, in elke omvang, op elk werkniveau en in elke branche.

CRAFT Lean Management helpt om snel en effectief uw huidige manier van werken te verbeteren op basis van de Lean principes.

Onze werkgebieden zijn Lean trainingen, Lean interim support en Lean consultancy

“Mensen willen zich ontwikkelen en een betekenisvolle bijdrage leveren aan hun omgeving. Organisaties die systematisch hun medewerkers stimuleren tot leren en verbeteren onderscheiden zich op langere termijn van hun concurrenten en zullen groeien.”

Dr. Jeffrey Liker

De Liker Lean Academy is opgericht door Prof. Dr. Jeffrey Liker in samenwerking met CRAFT Lean Management. CRAFT Lean Management verzorgt voor de Liker Lean Academy alle training in Europa.

Jeffrey Liker is een internationaal erkende autoriteit op het gebied van Lean. Hij schreef reeds vele boeken over Lean. ‘The Toyota Way’ is een van zijn bekendste werken. Ook zijn meest recente boek ‘Lean leiderschap ontwikkelen op alle niveaus‘ krijgt veel waardering.

De Liker Lean Academy biedt een internationaal erkend Lean certificeringsprogramma op Yellow Belt, Green Belt en Black Belt niveau. De deskundigheid van Dr. Jeffrey Liker, in combinatie met de Lean ervaring en kennis van CRAFT Lean Management, staan garant voor kwalitatief hoogwaardige Lean trainingen, direct toepasbaar in uw eigen werkomgeving.

Jeffrey Liker over samenwerking met CRAFT Lean Management:

“Door mijn jarenlange samenwerking met CRAFT Lean Management ben ik ervan overtuigd geraakt dat CRAFT de Toyota Way écht begrijpt en toepast als gehele managementstrategie.”

Back To Top