Ga naar hoofdinhoud

Liker Lean Community

Continu Lean inspiratie & Lean actualiteit & Lean ontwikkeling.
Lean kennis aanvullen en verdiepen, Lean vaardigheden verbeteren, toegang tot nieuwe tools,
en contact met de Liker Lean Community.

Mijn trainingen

Toegang tot trainingen die jij volgde: presentaties, oefeningen, toetsen.

Lean toolbox

Oefeningen, werkvormen, workshops die je in eigen Lean sessies kan gebruiken.

Lean Events

De Lean workshops, events en ontmoetingsdagen in de komende maanden

Lean informatie

Lean boeken, filmpjes en informatie vo het verdiepen van jou Lean kennis

Ons doel

Een levendige Lean Community van gecertificeerde Liker Lean Academy deelnemers op alle niveaus.
Je kiest zelf voor groei en inspiratie uit een groot aanbod van boeken, filmpjes, events, presentaties, E-learning, werkvormen, oefeningen, etc. Je krijgt toegang tot de laatste Lean ontwikkelingen en updates van de materialen die je in jouw trainingen hebt ontvangen. Je certificaat wordt aangevuld tot Lean Practitioner status. En voor elke Lean uitdaging is er de mogelijkheid van contact met CRAFT-partners of  ander deelnemers van deze Lean Community.

CRAFT Lean Management

Waar we vandaan komen

Ons verhaal begint in 1998. Geïnspireerd door het Lean gedachtegoed richtte Ton Hodes CRAFT Lean Management op. Het doel: menselijk talent en creativiteit ontsluiten aan de hand van de vele uitdagingen binnen organisaties. Met als resultaat: steeds meer in flow én waarde creëren voor klanten en medewerkers.

Tien jaar geleden heeft Ton Hodes met Jeff Liker in Michigan de Liker Lean Academy opgezet. Een Academy met trainingen die direct aansluiten bij de Lean leer- en verbetercultuur, inclusief de rol die Lean leiders daarin spelen. Samen met Michael Taen is de Liker Lean Academy uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van Lean Yellow Belt, Lean Green Belt, Lean Black Belt, Lean Leadership en Agile trainingen in Nederland.

Lean Community Membership

Je kunt lid worden van de Lean Community als je gecertificeerd bent of deelneemt aan onze trainingen. Na de training zijn je jaarlijkse membershipkosten €475,-. Je krijgt een eigen account en wachtwoord zodat je persoonlijk kunt inloggen. Je hebt toegang tot het platform voor continu Lean inspiratie, actuele ontwikkelingen en specifieke  Lean Tools. Voor het uitwisselen van kennis en ervaring kun je direct contact leggen met andere Community Members en CRAFT-partners.
Door middel van een jaarlijkse toets, deelname aan een van de events  en/of een concreet verbeterproject in je eigen werkomgeving, wordt je een actieve Lean Practitioner. Je certificaat wordt aangevuld met de status van Lean Practitioner.

Lean Community

De Liker Lean Academy heeft inmiddels meer dan 3000 deelnemers getraind en gecertificeerd.  Deze Lean professionals helpen organisaties met de ontwikkeling van hun medewerkers en teams. Als interne- en externe coaches, (interim-)leiders, trainers, adviseurs, is iedereen actief in zijn of haar ontwikkeling als Lean Professional.

De Liker Lean Community biedt inspiratie, onderling contact, samenwerking, ontmoetingen tijdens de events en alle noodzakelijke ondersteuning om je persoonlijk verder te ontwikkelen als Lean professional.  Continu verbeteren en synergie door samenwerken.

“Lean is a strategy for operational excellence based on clearly defined values to engage people in continuously improve safety, morale, quality, cost and productivity.”

Prof. Dr. Jeffrey Liker

Back To Top